Theorieopleiding

Een gedegen theorie opleiding is de basis voor de totale rijopleiding en om na het behalen van het rijbewijs een goede weggebruiker te worden. We gebruiken voor het verkrijgen van voldoende theoretisch kennis en dus voor het behalen van het theoriecertificaat de leermiddelen van Veka Best en Lens ITheorie. Zij zijn door hun jarenlange ervaring volledig ingevoerd in de materie. Leermiddelen van Veka Best vind je in de webshop. Wij adviseren het Auto Theorie iPakket Excellent te bestellen via onze Webshop

De leermiddelen van Lens ITheorie hebben wij op voorraad. Dit pakket bestaat uit een volledige digitale theorieopleiding, een Theorieboek en een Praktijkboek.

In voorkomende gevallen, denk aan dyslexie of een andere vorm van woord/getal blindheid wordt de opleiding aangevuld met individuele theorieles.

De leerling kan via mijncbr.nl met behulp van zijn DigiD code zelf een theorie-examen reserveren. Je bent hierbij niet aan één plaats gebonden. Studeer of werk je elders en je bent alleen in de weekenden thuis dan kun je ook op de dichtstbijzijnde examenplaats bij je studie/werkadres een afspraak maken. Ook wanneer de wachttijden in een oproepplaats groot zijn is het raadzaam naar andere CBR locaties uit te wijken.

Maastricht is kring 80. Bedrijventerrein Geusselt.


Henk Brauers is een officieël iTheorie verkooppuntTheorie leren 

Regelmatig horen we dat leerlingen hun toevlucht nemen tot spoedopleiding van één dag om hun theoriecertificaat te halen. Nog afgezien van het hoge kostenplaatje is het niet waar dat ze 100% geslaagden hebben. Tevens leert de ervaring dat het kennisniveau van de theorie onder de maat is. Dat kan in het totale opleidingstraject een remmende factor worden.Handige linken

Theorie aanvragen
Rijschoolregister
Theorie leren