Leuk dat je onze website bezoekt om je te oriënteren voor een rijopleiding! Ook besteden wij op deze website aandacht aan ondersteuning en advies na een trauma. Klik ook de banner op deze pagina met de meest actuele TOP Tips die het CBR samen met de 3 brancheverenigingen heeft ontwikkeld. Ik ben lid van een branchevereniging. Vereniging Rijschool Belang VRBWil je meer informatie via de mail? Vul dan onderstaand formulier in.Streven naar tevredenheid en zorgvuldigheid.


Dit doe ik door de totale rijopleiding af te stemmen op ieders persoonlijke situatie en mogelijkheden. Dit is dan ook het uitgangspunt in mijn manier van werken.
Ik herken leerprocessen van een rijbewijs leerling. Daarnaast heb ik door mijn 31-jarige ervaring als rijtechnisch supervisor tijdens de rijtesten naar de effecten van geneesmiddelen, alcohol en/of andere drugs op het rijgedrag bij de Universiteit Maastricht, vaardigheden ontwikkeld die tijdens het geven van rijles van onschatbare toegevoegde waarde zijn. Mede hierdoor kan ik rijbewijs-leerlingen nog beter begeleiden. Omdat niet iedereen hetzelfde is, kun je ook niet bij iedereen dezelfde begeleiding en coaching geven.

Ik ben gespecialiseerd in het opleiden of herintreden van mensen met:


Een afwijkend reactievermogen (denk aan ouderen). We begeleiden mensen wanneer zij door de aanpassingsdeskundige van het CBR zijn opgeroepen om een rijproef af te leggen. Ook wanneer rijbewijsbezitters van een medisch specialist te horen hebben gekregen dat zij wellicht advies moeten inwinnen van een ervaringsdeskundige, bij beginnende dementie of de ziekte van Alzheimer kunnen we hierin ondersteunen maar vooral ook adviseren. Mensen die na een verkeersongeval of een ingrijpende medische oorzaak opnieuw als automobilist de weg op gaan doen er verstandig aan om voor de veranderde omstandigheden een stuk begeleiding in te huren. Zie hiervoor ook hoofdstuk over de Gezondheidsverklaring.
Personen die al een rijbewijs hebben, maar door omstandigheden weinig rijervaring of rijangst hebben, kunnen goed geholpen worden, zodat ze weer met zelfvertrouwen zelfstandig en veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Verder hebben we erg veel ervaring en kennis :
ASS zoals PDD-NOS ADHD ASPERGER
Een auditieve beperking
Een visuele beperking


Handige linken

Theorie aanvragen
Rijschoolregister
Theorie leren